İçeriğe geç

Airfryer Da Patates Kızartması Nasıl Çıtır Olur

Patates kızartmasının çıtır olması için ne yapmalı?

Patatesleri soda ve tuzlu suya batırın, sonra patatesleri kesin ve bu karışıma dalın ve yaklaşık 30 dakika bırakın. Soda, tuz tadı arttırırken patateslerin dokusunu yumuşak hale getirir. Bu işlemden sonra, patateslerin boşaltılmasına ve kızartmasına izin verirseniz, yumuşak, lezzetli patates kızartması.

Airfryer patates neden çıtır olmuyor?

Yağ düzgün kullanılmaz. Yüksek bir yüzdesi şişman atıştırmalık kullanırsanız, gevrek bir sonuç elde etmek zor olacaktır. Uçağınızda yağın nasıl kullanılacağını öğrenmek için lütfen aşağıdaki ipuçlarıyla iletişime geçin: Yağ eklemeden önce yiyeceklerin dışını kurutun.

Airfryer’da patates kızartma modu hangisi?

Sıcaklığı 160 dereceden 180 dereceye ayarlayın ve patateslerin 16 dakika kızartmasına izin verin. Kızartma süresi bittiğinde, Airfryer sepetindeki patatesleri birbirine yapışmak için sallayın, sallayın ve 12 dakika boyunca tekrar kızartın.

Fast foodlardaki gibi patates kızartması nasıl yapılır?

Patatesleri kızarttığınızda, dondurulmuş patatesleri çıkarın ve biraz gevşetin ve sonra sıcak yağ tavasına atın. Ayrıca bu derin tavana un serpin. Un patatesleri gevrek yapar. Genellikle patatesleri tavada 5 dakikadan fazla tutmazlar.

Airfryer çıtır patates nasıl yapılır?

Ayçiçeği yağını ve koşullarını derin bir kasede karıştırın ve patatesleri ekleyin. İyice karıştırın ve patatesleri kırmadığınızdan emin olun. Luftrefry odasına alın ve 160 derece kızartın. 180 derecede karıştırın ve kızartın.

Patates kızartması neden çıtır olmaz?

– Her şeyden önce, patatesleriniz taze olmalı. Bekle ve yumuşak patates yaptıkları şeyleri zorlamıyor. – İkincisi, yağınızı iyi rahatsız etmelisiniz. Soğuk yağa atılan patatesler, yağ kızgın olana kadar çok fazla yağ çeker.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

şişli escort bonus veren siteler
Sitemap