İçeriğe geç

Ankara Kastamonu Otobüs Bilet Fiyatları Ne Kadar

Ankara Kastamonu otobüs bileti kaç lira?

Ankara – Kastamonu otobüs bileti ne kadar? Ankara – Kastamonu arası otobüs bileti fiyatları 299.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 299 civarında.

Kastamonu Ankara otobüs bileti kaç TL?

Kastamonu’dan Ankara’ya ucuz otobüs bileti fiyatı 250.00 TL civarındadır.

Kastamonu’dan Ankara otobüsle kaç saat sürer?

Kastamonu’dan Ankara’ya en ucuz otobüs biletini bulun. Kastamonu’dan Ankara’ya Kamil Koç ile seyahat etmek ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 334 km’dir ve yolculuk yaklaşık 4 saat 30 dakika sürer.

Kastamonu’ya hangi otobüs firmaları gidiyor?

Çağdaş Güven Turizm, Kastamonu Güven Turizm, Boyabat Seyahat, Boyabat Tur, Sinop Birlik Turizm, Metro Turizm, Türkay Turizm, Abana Bozkurt Seyahat, Aksakal Seyahat ve Ali Osman Ulusoy, İstanbul Kastamonu arasında geziler düzenliyor.

Ankara Kastamonu uçak bileti ne kadar?

Ankara – Kastamonu Uçakla en ucuz yolculuk2.

Ankara Kastamonu arası tren var mı?

Yolculuk sırasında pencerenizden güzel manzaranın tadını çıkarırken, bu kararla doğayı koruduğunuzu hatırlayabilirsiniz. Ankara-Kastamonu arasındaki tren yolculuğu, uçak veya araba ile yapılan aynı yolculuğa kıyasla 30 kata kadar daha az CO2 yayar.

Kastamonu Ankara arası kaç saat sürüyor?

Ankara ve Kastamonu arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 4 saat 2 dakika sürüyor. Ankara ve Kastamonu arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Kamil Koç Çorum Ankara kaç TL?

Çorum – Ankara arası uçuşlarımızın ortalama bilet fiyatı 300 TL’dir.

İstanbul Kastamonu arası otobüsle kaç saat?

İstanbul ve Kastamonu arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 7 saat 30 dakika sürüyor. İstanbul ve Kastamonu arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Ankara Tosya arası otobüs kaç saat?

Ankara – Tosya Otobüs Sefer En ucuz sefer Bileti400,00 TLGünlük sefer sayısı2En ucuz firmaTosya SeyahatAnkara – Tosya Kaç saat? 3s 15dkEn çok sefer yapan firmaKaptanoğlu Seyahat1 satır daha

Karabük Ankara otobüs bileti kaç para?

Karabük-Ankara otobüs bileti ne kadar? Karabük-Ankara otobüs yolculuğu için bilet fiyatları 250 TL’den başlıyor. Bu güzergah için ortalama bilet fiyatı 250 TL’dir.

Ankara Çankırı otobüs bileti ne kadar?

Ankara’dan Çankırı’ya ucuz otobüs bileti fiyatı 120.00 TL civarındadır.

Kastamonu dolmuşları saat kaçta başlıyor?

Otobüs seferleri sabah 07.15’te başlayıp akşam 20.00’de sona eriyor.

Kastamonu Otogar hangi ilçede?

Kastamonu Otobüs Terminali, Kastamonu şehir merkezinin Kuzeykent ilçesinde bulunan bir şehir içi otobüs terminalidir.

Kastamonu’ya uçak var mı?

Şehir merkezine 13 kilometre uzaklıktaki Kastamonu Havalimanı’ndan iç hat uçuşları devam ediyor.

Ankara’da otobüs kaç lira oldu?

Mevcut ekonomik koşulların yarattığı zorunluluk nedeniyle UKOME toplantısında alınan yeni karara göre; 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren tam bilet ücreti 21 TL, öğrenci bileti ücreti 10,50 TL, öğrenci aboneliği ücreti ise aylık sınırsız 300 TL olacak.

İstanbul Kastamonu arası otobüsle kaç saat?

İstanbul ve Kastamonu arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 7 saat 30 dakika sürüyor. İstanbul ve Kastamonu arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Ankara Sinop otobüs bileti ne kadar?

Ankara – Sinop En Popüler Otobüs Durağı Bilet Fiyatları Otobüs SeferleriOtobüs ŞirketleriBilet FiyatlarıGünlük Otobüs Sefer SayısıAli Osman Ulusoy850 TL8Türkay Turizm850 TL1

Ankara Tosya arası otobüs kaç saat?

Ankara – Tosya Otobüs Sefer Biletteki en ucuz sefer400,00 TLSon sefer sayısı2En ucuz firmaTosya SeyahatAnkara – Tosya Kaç saat? 3s 15dkEn çok sefer yapan firmaKaptanoğlu Seyahat1 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir